Is cookie consent mandatory in India?
For most cookies, yes, from 13 May 2027. The DPDP Act never uses the word cookie, but a cookie or tracker that processes personal data is processing like any other, so it needs consent under sections 4 and 6 or a legitimate use under section 7. Cookies that identify no one are outside the Act.
